Don’t give up Ukraïne! Steunt UNBROKEN KIDS

Don't Give up Ukraine - Unbroken

Maak een verschil in het leven van de UNBROKEN KIDS uit Oekraïne

In het hart van Europa worden Oekraïense kinderen geconfronteerd door de harde realiteit van oorlog. Elke dag is voor veel kinderen een dag van angst, geweld, verwoesting of deportatie. Hun huis wordt verwoest. Zij raken ernstig gewond. Zij verliezen hun vader of moeder. Een dag waar hun jeugd wordt gestolen.

Oekraïense kinderen verdienen een betere toekomst. Daar hebben zij uw hulp bij nodig. Daarom doet Don’t Give Up Ukraine! een beroep op u. Don’t Give Up Ukraine! vraagt u het werk voor kinderen door het National Rehabilitation Center UNBROKEN in Lviv met uw donatie te ondersteunen. UNBROKEN KIDS zet zich in voor de hulp aan kinderen die de onschuldige slachtoffers zijn van deze verwoestende oorlog in Oekraïne. UNBROKEN KIDS geeft deze kinderen een tweede kans. Een kans om te herstellen en een hoopvolle toekomst op te bouwen in donkere tijden.

Steun UNBROKEN KIDS en geef kinderen in Oekraïne de kracht op de draad van hun leven weer op te pakken! Geef ze de kans om weer te lachen, te spelen en te dromen van een vreedzame wereld. Door uw bijdrage, geeft u niet alleen deze kinderen de kans op een betere toekomst, maar laat u ook zien dat de wereld om hen geeft. Uw steunt inspireert anderen om mee te doen en een verschil te maken. Laten we samen een krachtig signaal van solidariteit sturen naar deze dappere kinderen en laten zien dat zij er niet alleen voor staan.

Steun UNBROKEN KIDS en geef kinderen in Oekraïne de kracht op de draad van hun leven weer op te pakken!

Door uw bijdrage, geeft u niet alleen deze kinderen de kans op een betere toekomst, maar laat u ook zien dat de wereld om hen geeft. Uw steunt inspireert anderen om mee te doen en een verschil te maken. Laten we samen een krachtig signaal van solidariteit sturen naar deze dappere kinderen en laten zien dat zij er niet alleen voor staan.